top of page
Smykkeskisser

Våre tjenester

Web-design

Vi vil kunne tilby et re-design av din bedriftsnettside for å oppdatere den til dagens standard. I tillegg vil vi kunne lage en nettside fra bunn av. Her får du skreddersydd det til din preferanse.

Administrering

Administrering av siden vil foregå av oss hvis ønskelig. Da vil du ha mulighet for å kontakte oss hvis problemer oppstår eller du vil endre noe. Vi vil kunne bistå raskt og problemer fikses innen kort tid.

Reklame

Reklame er viktig for å kunne nå dine kundegrupper. Derfor tilbyr vi deg hjelp med markedsføring. Vi jobber med reklame på forskjellige sosiale medier platftormer. Der er det mulighet for å bruke Facebook, Instagram eller Google. Alt etter din preferanse.

Sikkerhet

Vi tilbyr gode og trygge servere i samarbeid med våre partnere. Våre sider vil alltid leveres med SSL-sertifikat og det kostnadsfritt. Du og dine kunder vil kunne ta i bruk tjenesten bekymringsfritt

Bookingsystem

Vi tilbyr gode og enkle bookingsystemer. Dette gjør arbeidsplassen enda mer effektiv. Du vil få god opplæring i hvordan de forskjellige funksjonene funker.

Betalingssytem

Vi tilbyr vi også betalingssystemer for deg og dine kunder. Her vil du ha tilgang til betalings- tjenester som ´´Vipps´´. Det er også enkelt og utsende faktura ved hjelp av våre systemer.

Kontakt oss

Virker dette intressant? Send en melding for et uforpliktet pristilbud i dag!

Ta også kontakt for et gratis førsteutkast til din nye nettside.

  • Instagram
  • Facebook
  • LinkedIn

Takk for forespørselen!

bottom of page