top of page

Hei, vi er Terra Marketing.

Bachelor studenter i International Management

Vi hjelper både små og store bedrifter med digital markedsføringkreativ skaping, og strategi for sosiale medier.

Digital markedsføring

I et raskt utviklende samfunn er det viktig med digital markedsføring. I tillegg er dette mer kostnadseffektivt enn tradisjonell reklame fordi, det fjerner behovet for fysisk materiale og reklamekampanje. Våre verktøy gjør også dette mer målbart enn tradisjonell reklame. Derfor vil våre kunnskaper innenfor markedsføring og sosiale medier hjelpe deg og din bedrift å oppnå suksess!

Strategi for sosiale medier

Det er viktig å ha en klar og målrettet strategi for sosiale medier for å nå nye kunder på ulike plattformer. Dette gir din bedrift mulighet til å nå et stort antall av potensielle kunder. Derfor bistår vi med gode strategier slik at du oppnår dine mål.Her vil det være flere verktøy vi kan ta i bruk. 

Kreativ skaping

Ikke bare har vi kunnskaper om digital markedsføring, men vi kan utvikle nye nettsider (slik som denne). Dette gir din bedrift mulighet til å nå potensielle kunder, og tilby de informasjon om dine tjenester og produkter. I dagens samfunn er online tilværelse essensielt fordi, det gjør deg mer synlig for nye kunder og gjør deg konkurransedyktig. Vi produsere også reklame rettet spesifikt mot dine kunder og kundegrupper. 

Prosjekter

F1F80783-2CC3-4861-ABB8-3A840B486B0E.jpeg

01

NÖYD FRISØRSSALONG

NÖYD er vårt første prosjekt og er pågående.

IMG_2925.jpg

02

MAGICTOUCH
FRISØRSSALONG

Magictouch er vårt andre prosjekt og er pågående.

(Vi har portefølje å vise til ved interesse)

bottom of page